29.04.2020, 11:11
Na wszelki wypadek stopa jest wymurowana. Ale od początku chcieliśmy z żoną RED SNAKE
Całkowity koszt.
|
29.04.2020, 11:11
Na wszelki wypadek stopa jest wymurowana. Ale od początku chcieliśmy z żoną RED SNAKE
25.05.2020, 20:15
Widzę że nie tylko ja poszedłem w ogrzewanie foliami, co prawda ja mam nie RED SNAKE, tylko konkurencję, ale ja nie robiłem stop pod kominy.
Jeśli chodzi o stan deweloperski to bym się zmieścił w koszcie 150 tysięcy złotych
![]() Ogólnie więcej kasy poszło mi na wykończenie domu (jestem zdania, ze lepiej jest zapłacić za wykończenie - czyli coś z czego się korzysta). Polowałem często na promocje w sklepach internetowych oraz stacjonarnych. Częsciej w internetowych bo jest taniej. Warto jest rownież zastanowić się nad projektem wnętrza z projektantem: https://marengo-architektura.com/ Ciekawe projekty ma biuro Marengo. ![]()
06.11.2022, 16:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.11.2022, 23:56 przez Bulbulator.)
Budowa rozpoczęta w 2021. Pompa ciepła, rekuperacja, kominek gazowy, klimatyzacja, dachówka ceramiczna, elewacja, przyłącza, dokumentacja przed budową, stan pod wykończenie. Jakby kogoś interesowało to stan deweloperski 290tyś. z robocizną do SSZ reszta samodzielnie.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|